Upstairs traprenovatie

nieuwe kleurenlijn tradition

Upstairs Traprenovatie heeft lange tijd gewerkt aan een nieuwe kleurenlijn. Een lijn die past bij het bedrijf, maar nog belangrijker, die aansluit bij de behoeften en trends van de consumenten. Mensen variëren vaak in hun interieur, vooral qua kleur. Upstairs speelt daar natuurlijk graag op in en heeft gezorgd voor een kleurenlijn die mooi aansluit bij de trends van nu.

Veelzijdige kleurenlijn
De nieuwe kleurenlijn, Upstairs Tradition, maakt gebruik van kleuren die perfect passen in een traditioneel interieur, maar daarnaast ook bij de moderne inrichtingen. Met Grey Oak, Light Oak, Dark Oak en Smooth Walnut is deze nieuwe kleurenlijn zeer veelzijdig. Zo krijgt men niet alleen de warmte van een mooi houtdecor, maar ook de moderne uitstraling van deze kleuren.

Betrouwbare trappen
Upstairs Traprenovatie heeft de betrouwbaarheid van haar producten hoog in het vaandel staan. Vandaar dat het bedrijf extra moeite heeft gedaan om ervoor te zorgen dat ook deze nieuwe kleurenlijn aan alle kwaliteitseisen voldoet. Zoals de consument dit al gewend is, wordt op deze kleurenlijn uiteraard dezelfde garantie van 10 jaar gegeven.

Toekomstige kleuren
Upstairs Traprenovatie zal de consument dit jaar blijven verrassen met nieuwe decors. Als voortrekker in de markt is dit natuurlijk essentieel. Achter de schermen wordt hard gewerkt om nog meer moderne kleuren in de markt te zetten. Maar natuurlijk staat ook het huidige kleurenportfolio nog tot de beschikking. Van klassiek eiken tot modern wengé tot volledig witte treden, die ook gecombineerd kunnen worden met diverse soorten stootborden. Een Upstairs RVS leuning mét ledverlichting maakt het plaatje helemaal compleet.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist