Traprenovatie

Bent u er aan toe?

Is uw trap aan vervanging toe, bent u de vloerbedekking moe of past de trap niet meer binnen uw huidige interieur? Dan is een traprenovatie de oplossing. Houten, stalen, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap, alle trappen kunnen gerenoveerd worden. Zelfs een open trap dichtmaken en renoveren behoort tot de mogelijkheden.

U hoeft nooit meer te schuren, te schilderen en uw trap op te knappen. Traprenovatie is het ideale product voor uw trap. Met de antislip laag in de treden is het product zeer kindvriendelijk en veilig. Daarbij is het materiaal brandvertragend, zeer slijtvast en onderhoudsvrij.

Bij het renoveren en bekleden worden nieuwe traptreden over de bestaande treden geplaatst. Dit gebeurt zonder hak- en breekwerk. De treden worden allemaal afzonderlijk opgemeten, afgetekend en op maat gezaagd. Dit is zeer nauwkeurig en specialistisch werk. Er zijn diverse materialen om uw trap te laten bekleden zoals HPL, PVC en leer. PVC traprenovatie is nieuw, innovatief en zeer duurzaam. Het is de Ferrari onder de traprenovaties. Super sterk, hoge antislip waarde en prachtige slijtvaste toplagen.

Om uw metamorfose helemaal compleet te maken kunt u ook nog een RVS-leuning, LED-verlichting of bijpassende vloer erbij laten maken.

Met dank aan Level2 traprenovatie

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist