Trap renovatie

Binnen één dag

Een trap in je huis is één van die zaken waar je vaak weinig aandacht aan besteed, terwijl je er veel gebruik van maakt. Dit is eigenlijk heel vreemd, want een mooie trap kan de uitstraling van je huis ten goede komen. Een trap renovateur kan uw trap een nieuw uiterlijk geven, vaak is dit sneller gerealiseerd van dat u denk. ’s Ochtends komt hij bij uw langs om alle traptreden stuk voor stuk in te meten. De treden worden meestal gezaagd, verlijmd en afgewerkt waarna de trap binnen een dag weer belopen kan worden. Hier worden vaak laminaat of multi plank treden voor gebruikt. Massief hout is het mooiste om mee te werken, vaak denken mensen dat dit gaat werken of krom trekt, maar bij een goede belijming of droogte is dit meestal geen probleem. Je kunt de trap natuurlijk ook aanpassen naar de vloer die u in huis heeft liggen, door het bijvoorbeeld door te leggen in dezelfde kleur.

Wij raden u aan om een trap te laten renoveren bij iemand die garant staat voor service, kwaliteit en vakmanschap. De door ons geselecteerde bedrijven zijn erkend als 5-sterrenspecialist.

Met speciale dank aan Mark Kruithof van ETR

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist