Stair Make-Over

Traprenovatie


Stair Make-Over lanceert een nieuw traprenovatie concept in Nederland. Bent u dat versleten tapijt ook zo zat! Ziet u ook zo op tegen weer die trap schuren en schilderen! De oplossing is er nu! U kunt nu eenvoudig zélf uw trap renoveren met het revolutionaire Stair Make-Over “doe het zelf” concept. Eindelijk is er een oplossing waarmee u zelf uw trap integreert in uw interieur. Met Stair Make-Over maakt u van uw trap een echte eye catcher.  

 

Voor                                                        Na  

 

 

Wat is Stair Make-Over?

Stair Make-Over is een uniek systeem om het uiterlijk van uw trap geheel te vernieuwen. Door de keuze uit de verschillende kleuren van de treden en stootborden kunt u uw eigen stijl creëren. It’s easy! In 1 dag kunt u uw trap vernieuwen en weer opnieuw belopen. Stair Make Over biedt u een duurzaam en eenvoudig concept waardoor u niet hoeft te twijfelen om aan deze klus te beginnen. Het enige wat u hoeft te doen is stap voor stap de instructies te volgen van de speciaal bijgeleverde montage DVD en gebruikaanwijzing. Het systeem is toepasbaar op bijna alle soorten trappen; of het nu een houten of betonnen trap is, oud of nieuw en elke vorm.

 

Waarmee?

Stair Make-Over maakt gebruik van een trede over trede systeem. Het pakket dient zelf geïnstalleerd te worden. De trede is leverbaar in de kleuren Beuken, Esdoorn, Kersen, Klassiek Eiken en Wengé. De keuze van de stootborden ligt ook bij de consument. Men kan kiezen voor een stootbord in hetzelfde design als de traptrede of in gebroken wit. Als optie zijn ook stootborden te bestellen die de “look en feel” van RVS hebben. Deze zijn bijvoorbeeld erg mooi bij de Wengé traptreden. De door Stair Make-Over gekozen materialen zijn van topkwaliteit.

 

Hoe?

De consument kan op de internetsite www.stairmakeover.com kennismaken met de mogelijkheden. Door het aanvragen van een monsterpakket kan de consument de kleuren bekijken en wordt er een voorbeeld geleverd van de traptrede in het gewenste design. De consument kan met het inmeetformulier, wat te downloaden is van de internetsite, zelf een offerte maken. Bestellen doet de consument rechtstreeks op de site. Het geleverde pakket wordt thuis bezorgd en bestaat uit de benodigde traptreden en een trapspin om iedere traptrede te meten en af te tekenen. Tevens wordt de speciale lijm en een uitgebreide instructie DVD geleverd. Door het volgen van de stappen op de instructie DVD kan de huidige trap omgetoverd worden in een echte eye catcher. 

 

Stair Make-Over, it’s easy!

Kijk voor meer informatie op: www.stairmakeover.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist