Renoveren van je trap

hier moet je op letten

Je kijkt er elke dag tegenaan: je trap. Je kent het wel. De rest van je huis is wel zo’n beetje naar je zin, maar je bent nog steeds niet toegekomen aan de trap. Natuurlijk slijt deze sneller door alle voeten die erover heen gaan en zien de treden er inmiddels een beetje afgetrapt uit. Maar als je hem toch aan gaat pakken wil je het wel direct goed doen zodat je er voorlopig geen omkijken meer naar hebt. Het is nog best lastig om te bepalen welke uitstraling je trap moet hebben. Hoe dan ook, je gaat een traprenovatie doen.  Maar waar moet je nou precies op letten voor het beste resultaat?  De specialisten van traprenovatie Newstairs leggen het in grote lijnen uit. 

Een goede voorbereiding is het halve werk
Niks is zo irritant als niet door kunnen werken omdat je niet verder kan. Omdat je het juiste gereedschap niet hebt, omdat je niet genoeg materiaal hebt om de treden opnieuw te bekleden of omdat je er niet aan gedacht hebt dat je ook lijm nodig hebt. Zorg dat je goed voorbereid bent zodat je lekker meters kunt maken en je straks een mooi eindresultaat hebt. Vergeet ook de schoonmaakspullen niet om de trap eerst goed schoon te maken voor je begint. Met andere woorden; een goede voorbereiding is het halve werk.

Past de trap bij de rest van je huis?
Kijk eerst even goed in je huis voor je aan de trap begint. De sfeer en inrichting van je huis is heel belangrijk om de stijl van je trap te bepalen. Ook al zit hij in de gang, je trap moet natuurlijk wel een beetje dezelfde sfeer hebben. Dat bereik je door materialen, kleuren en prints te zoeken die ook in de rest van je woning terugkomen.

Trapmatten
Door trapmatten te gebruiken krijgt je trap meer diepte en cachet. Dus als je meer grip wilt op je trap kies je natuurlijk antislipmatten die niet alleen bij de trap passen maar ook je totale woonsmaak weerspiegelen. Er zijn veel verschillende soorten trapmatten, uitgevoerd in allerlei materialen. De meest voorkomende zijn trapmatten van tapijt en van rubber. Voor een moderne uitstraling kun je ook traanplaat monteren. Die zijn er niet alleen in zilver, grijs, zwart maar ook in allerlei andere kleurstellingen. Ook hier hou je bij je keuze uiteraard rekening met de rest van je woning.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist