Mooiste Trap van het Jaar

Award uitgereikt

Op donderdag 11 oktober ontvingen architect Willem Heyligers en werkorganisator Mehmet Aydin de award voor de Mooiste Trap van het Jaar uit handen van initiatiefnemer van de verkiezing Cornelis van Vlastuin. De titel is toegekend aan de trap die is gerealiseerd in het gebouw van de RBS in Amsterdam. Via sociale media spraken liefhebbers van trappen hun voorkeur uit voor één van de genomineerde trappen.

De winnende trap kenmerkt zich doordat hij is geplaatst in een opening tussen drie verdiepingen. De bovenste twee verdiepingen worden verbonden door de transparante trap met een schijnbaar zwevend bordes.

Vide
Het gebouw is oorspronkelijk ontworpen als appartementencomplex, maar is halverwege de bouw aangepast naar een kantoorfunctie. Willem Heyligers, architect en oprichter van Heyligers Design + Projects: “Het UNStudio gebouw kenmerkt zich o.a. door de vides die zich uitstrekken over drie verdiepingen en verspreid over het gebouw voorkomen. Vanuit RBS was er de wens om meer interactie te verkrijgen tussen de verschillende etages. Om dit te bereiken hebben we een unieke trap geplaatst die aansluit bij de uitstraling van het gebouw. De trap, welke twee verdiepingen verbindt, lijkt te zweven in de hoge ruimte: het bordes hangt geheel vrij, waardoor de trap een enorme ruimtelijke kwaliteit krijgt. We zijn natuurlijk vereerd dat ons ontwerp is bekroond met de titel.”

Korte lijnen
Mehmet Aydin, werkorganisator bij BAM gebouwservices neemt de prijs trots in ontvangst: “Ik ben trots dat de trap van dit gebouw de prijs heeft gewonnen! Tijdens de uitvoering van dit project waren de lijnen met de architect en EeStairs steeds erg kort. Zo konden we dit project uiteindelijk volledig naar wens van de opdrachtgever uitvoeren.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen van EeStairs?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist