Mooiste Trap van het Jaar

staat in Amsterdam

Op vrijdag 25 februari reikte Cornelis van Vlastuin, Creative Director van EeStairs de prijs 'Mooiste Trap van het Jaar' uit. Dit jaar staat de mooiste trap bij het Amsterdamse advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek N.V. De winnende trap is ontworpen door architectenbureau (designed by) Erick van Egeraat. IPMMC Consult begeleidde de coördinatie van de gehele inrichting.In een internationaal advocatenkantoor past een prestigieuze trap met een chique, afgewerkte uitstraling. Dit blijkt onder andere uit de materiaalkeuze en de vorm van de trap. De witte, natuurstenen treden worden omkleed met een gebogen hardglazen balustrade en een donkere, houten trapleuning van Amerikaans notenhout. Halverwege maakt de trap een draai. Zo krijgt deze een elegante uitstraling.

Robuust transparant
Architect Erick van Egeraat licht het ontwerp van de trap verder toe: "In het gebouw is alleen gebruik gemaakt van rechte vormen, strakke hoeken en natuurlijke kleuren. De trap is hier een duidelijke uitzondering op. Door de ronde vorm, de bekleding met wit natuursteen en de hoogwaardige detaillering is de trap een opvallend object in de entree van 'The Rock'."

Bijzonder vereerd
De Brauw Blackstone Westbroek N.V. is bijzonder vereerd met de titel die dit jaar voor de tiende keer is uitgereikt. Facilitair manager Jeroen Winkel vertelt: "In de Zuidas staan heel veel bijzondere gebouwen met allemaal prachtige gevels, interieurs en trappen. Dat juist de trap in ons gebouw de titel 'Mooiste Trap van het Jaar' krijgt, is fantastisch."

Mooiste Trap van het Jaar
De verkiezing 'Mooiste Trap van het Jaar' is een groot succes. Organisator en Creative Director van EeStairs, Cornelis van Vlastuin: "Dit jaar zijn opnieuw alle genomineerde trappen stuk voor stuk meesterwerken met een unieke uitstraling. De creativiteit van het design en materiaalgebruik is bij alle trappen fenomenaal. Toch heeft de vakkundige jury een terechte winnaar aangewezen. Voor mij krijgt deze prijs nog een extra gouden randje omdat ik zelf aan de realisatie van de trap heb meegewerkt."

Jaarlijkse verkiezing
Dit jaar vindt de verkiezing 'Mooiste Trap van het Jaar' voor de tiende keer plaats. Jaarlijks nomineert een vakkundige jury drie trappen met bijzondere allure. De verkiezing 'Mooiste Trap van het Jaar' is een initiatief van EeStairs. Deze organisatie ontwerpt en realiseert wereldwijd designtrappen voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Kijk voor meer informatie op https://www.eestairs.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen van EeStairs?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist