EeStairs trappen

Mooiste trap van het jaar

Op donderdag 14 juni startte EeStairs opnieuw de verkiezing voor de ‘Mooiste Trap van het Jaar’. Vier trappen die zich onderscheiden op het gebied van innovatie, uitstraling en creativiteit zijn genomineerd voor de titel die dit jaar voor de twaalfde keer wordt uitgereikt. Donderdag 28 juni is de laatste dag dat fans via Facebook hun stem kunnen uitbrengen.

Ieder jaar wordt een aantal trappen genomineerd voor de verkiezing. Een ontwerp komt in aanmerking voor nominatie, als de trap opvalt in de ruimte waarin deze is geplaatst. Het gaat dus zowel om het ontwerp en het materiaalgebruik als om de vormgeving van de ruimte rondom de trap.

Genomineerden
Net als vorig jaar zijn ook dit jaar vier trappen genomineerd voor de titel: Vodafone in Amsterdam, Royal Bank of Scotland in Amsterdam, Westeneng Accountants in Barneveld en een appartement in Antwerpen. Cornelis van Vlastuin, Creative Director van EeStairs en initiatiefnemer van de verkiezing: “De nominatie van trappen is een nauwkeurig werk. Naast het ontwerp kijken we ook naar het verhaal dat de trap vertelt, de kwaliteit van het materiaal en naar de plaats die de trap inneemt in het geheel. Alleen ontwerpen die al deze onderdelen creatief combineren, komen in aanmerking voor de prijs.”

Meestemmen
De uiteindelijke winnaar van de ‘Mooiste Trap van het Jaar’ verkiezing wordt gekozen door de fans van de trappen. Daarom kiest EeStairs net als vorig jaar voor een verkiezing via een speciaal ontwikkelde Facebook-pagina. Bezoekers van die pagina kunnen tot en met 28 juni stemmen op de trap die volgens hen de prijs verdient. Cornelis van Vlastuin: “Na het succes van vorig jaar, willen we de verkiezing ook dit jaar graag in handen geven van onze fans. Dankzij Facebook is dit eenvoudig te realiseren en daar maken we dan ook graag gebruik van.” Daarnaast staat op Facebook meer informatie en beeldmateriaal van alle genomineerde trappen.

Over EeStairs
EeStairs ontwerpt trappen vanuit de gedachte dat de passie voor hun bijzondere werk te zien en te voelen moet zijn in al hun producten. Om de meest unieke en inspirerende projecten bij elkaar te brengen, organiseert het bedrijf ieder jaar de ‘Mooiste Trap van het Jaar’ verkiezing. Op de website van EeStairs staan steeds de meest recente foto’s van gerealiseerde ontwerpen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen van EeStairs?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist