Eestairs trappen

Glazen balustrades

De markt vraagt anno 2012 om ruimtelijkheid in gebouwen. Dat merkt EeStairs door een toenemende vraag naar glazen balustrades. Daarom ontwikkelde het bedrijf TransParancy. Een verzameling glazen balustrades die eenvoudig toepasbaar zijn in diverse ruimtes. Met TransParancy Vista zijn de montagekosten van glazen balustrades ook nog eens een stuk lager. Hiermee worden ze een serieuze concurrent voor eenvoudige spijlenhekwerken.

Glazen balustrades zijn in opkomst. “Door met glas te werken, lijken ruimtes groter en dat waarderen onze klanten”, zegt Cornelis van Vlastuin, Creative Director van EeStairs. Architecten maken in hun ontwerp steeds vaker gebruik van glazen balustrades. Daarom ontwikkelt het bedrijf zich continu om glazen balustrades toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Kostenefficiënt
Van Vlastuin: “Glas is een neutraal materiaal. Daardoor kunnen we het eenvoudig combineren met materialen zoals hout, leer, staal en RVS. Zo maken we altijd een ontwerp dat volledig past bij het interieur van het pand.” Door deze werkwijze bepalen klanten voor een groot gedeelte zelf de uitstraling en de uiteindelijke kosten.

Overal toepasbaar
In Nederland bestaan trappen en vides in allerlei uitvoeringen. De glazen balustrades van EeStairs zijn flexibel in maatvoering en hierdoor overal toepasbaar. Van Vlastuin: “Dankzij de brede inzetbaarheid en de diverse modellen is TransParancy toepasbaar in woningen, kantoren, winkels en openbare gebouwen.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen van EeStairs?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist