Eestairs trappen

Veranderende markt

EeStairs ziet de markt voor trappen sterk veranderen. De vraag van klanten wordt steeds specifieker, technischer en gericht op design. Bouwbedrijven gaan vaker op zoek naar specialistische kennis. EeStairs wordt daarom sinds 2011 steeds nauwer betrokken bij trapoplossingen, vaak al vanaf de eerste ontwerptekeningen van het gebouw.

Als ontwikkelaar van designtrappen merkt EeStairs dat een goede samenwerking met bouwbedrijven een succesvol resultaat oplevert. Dit jaar werkte het bedrijf onder andere samen met BAM gebouwservices uit Amsterdam. Deze samenwerking resulteerde in een serie trappen bij het kantoor van The Royal Bank of Scotland aan de Zuidas in Amsterdam.

Zwevend bordes
De trappen in het kantoor van RBS onderscheiden zich door een zwevend tussenbordes. Het ontwerp is gemaakt door Heyligers Design + Projects uit Amsterdam. Marco Wijers, Sales Manager bij EeStairs: "Een centrale trapboom van 20 centimeter breed ondersteunt de bamboetreden van de U-vormige steektrap. Deze trapboom is zo sterk dat verdere ondersteuning van het tussenbordes niet nodig is. De balusterloze balustrade van glas wordt aan de onderzijde geklemd in de trap. Bovenop het glas is een RVS leuning geplaatst."

Samenwerking
Mehmet Aydin, Werkorganisator bij BAM gebouwservices: "De samenwerking met EeStairs was erg prettig. Tijdens de uitvoering waren de lijnen met EeStairs kort. Met name de specialistische kennis en de ervaring bij de ontwikkeling van trappen, was voor ons prettig. Daarnaast waren ze in staat om snel te werken en in korte tijd een mooi, goed en betrouwbaar product te maken en te plaatsen. Wat mij betreft een solide basis om in de toekomst vaker samen te werken."

Toekomst
De toekomst ziet Cornelis van Vlastuin met vertrouwen tegemoet: "We hebben onze werkzaamheden onlangs onderverdeeld in drie verschillende samenwerkingsvormen. Dit zijn: 'Custom Design by EeStairs', 'Standard Designs by EeStairs' en 'Engineered by EeStairs'. De samenwerking met bouwbedrijven is een treffend voorbeeld van de derde categorie. Hierbij voeren we het ontwerp uit, geven advies, en zorgen voor de plaatsing van de trap. Precies zoals de aannemer het in gedachte heeft."

Kijk voor meer informatie op https://www.eestairs.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen van EeStairs?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist