Eestairs trappen

Ruimte besparen met 1m2 trap

Ruimtegebrek is vaak een terugkerend probleem bij de inrichting van een huis. In Barneveld hebben ze daar een creatieve oplossing voor: de ruimtebesparende trap. Door het intelligente ontwerp is slechts één vierkante meter vloeroppervlak nodig. Hiermee vormt de 1m2 trap een interessant alternatief voor bijvoorbeeld een opklapbare trap. Deze innovatieve trap komt van de tekentafel van EeStairs uit Barneveld.

De 1m2 trap (vierkantemeter trap) is in ieder huis te plaatsen. Het ontwerp kan geplaatst worden in zowel hoge als lage huizen. De basis van de wenteltrap is een schuine pijler. Door deze constructie wordt de volledige vierkante meter optimaal benut. Een extra optie bij deze unieke wenteltrap is een armleuning die langs de schuine pijler omhoog loopt.

Functioneel ontwerp
Het idee voor deze unieke ruimtebesparende trap komt voort uit een concrete vraag van een klant. In slechts zes maanden tijd werd de 1m2 trap ontwikkeld. EeStairs ziet een groeiende vraag naar trappen voor weinig gebruikte verdiepingen in huis. Cornelis van Vlastuin, Creative Director van EeStairs: "De 1m2 trap is een perfecte oplossing voor verdiepingen die weinig gebruikt worden. Dankzij deze trap maak je efficiënter gebruik van de beschikbare vierkante meters op moeilijk bereikbare plaatsen." Inmiddels is het unieke ontwerp bekroond met een patent.

Artistiek
Behalve functioneel is de 1m2 trap ook een artistiek hoogstandje. De ontwerpers zijn zes maanden bezig geweest om de trap zo te ontwerpen, dat hij precies op 1m2 past. Dit proces resulteerde in een complete stalen trap. Deze intelligente trap is dankzij de poedercoating in alle kleuren leverbaar. Zo past de trap altijd in het interieur van het huis.

Kijk voor meer informatie op https://www.eestairs.com/nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen van EeStairs?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist