Eestairs designtrappen

Vernieuwde werkwijze geeft helder overzicht

EeStairs gaat voor kwaliteit. De trappenfabrikant legt de lat voor zichzelf, zowel qua ontwerp als uitvoering, zeer hoog en daar profiteren klanten van. Om verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen, hanteert EeStairs vanaf begin november een werkwijze die uitgaat van drie verschillende werkwijzen: Custom Design, Standard Designs en Engineered. Elke werkwijze kent zijn eigen doelgroep en zijn eigen prijsklasse.Creative Director van EeStairs, Cornelis van Vlastuin, legt de keuze voor deze nieuwe werkwijzen uit: "De afgelopen tien jaar hebben we ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van designtrappen. Omdat ons portfolio groeit en klanten steeds specifieker willen weten wat we doen en kunnen, werken we vanaf heden met drie verschillende werkwijzen die direct aansluiten bij de behoefte van opdrachtgevers."

Custom Design
Klanten die hulp nodig hebben bij het ontwerpen van een unieke en persoonlijke trap, kiezen voor Custom Design by EeStairs. Bij deze werkwijze kan een klant zijn eigen ideeën en wensen aangeven als uitgangspunten voor de maatwerk trap. Op basis van deze wensen maken de ontwerpers een ontwerp en laten zij door middel van visualisaties al in een vroeg stadium zien wat de mogelijkheden zijn. Hiermee wordt duidelijk hoe de trap eruit gaat zien en hoe deze past in de ruimte waar hij geplaatst wordt. Vervolgens maken de engineers van EeStairs een werktekening en wordt de trap in productie genomen en geplaatst.

Standard Designs
EeStairs beschikt over een groot aanbod aan betaalbare, bestaande trapontwerpen. Met deze Standard Designs onderstreept EeStairs dat design zeker niet duur hoeft te zijn en een designtrap ook met een beperkt budget binnen handbereik is. Cornelis van Vlastuin: "Een Standard Design is een standaard product met keuzemogelijkheden. Doordat wij alle Standard Designs zelf produceren, heeft de klant nog steeds een ruime keuze in bijvoorbeeld kleur, vorm en materiaal. Zo creëren wij een unieke trap die aansluit bij de wensen van de klant."

Engineered
Als architecten hun trapontwerp werkelijkheid willen laten worden of aannemers een trap precies volgens de bouwtekening willen laten uitvoeren, kiezen zij voor Engineered by EeStairs. De specialisten bij het trappenbedrijf beschikken over de juiste kennis en ervaring om trappen vakkundig te realiseren en te plaatsen, zonder het ontwerp en budget uit het oog te verliezen.

Kijk voor meer informatie op https://www.eestairs.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen van EeStairs?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist