Eestairs balustrades

TransParancy Vista

Lamellen moe? Kies voor een glazen balustrade van EeStairs. Bijvoorbeeld de TransParancy Vista, een vol glazen balustrade voor binnen EN buiten. Met dit gepatenteerde systeem maken we de glazen balustrade ook zeer toegankelijk voor de appartementenbouw.

Met TransParancy Vista gaan we uit van een geheel balusterloze balustrade. Het glas wordt namelijk in een speciaal door ons ontwikkeld montageprofiel geplaatst. Doordat er bij dit systeem gebruik wordt gemaakt van montage rubbers, is kitwerk daardoor overbodig geworden.

Het profiel van dit systeem kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Tot op heden is het gebruikelijk om dit systeem met speciale bouten aan de beton vloer te monteren. Maar NIEUW met dit systeem is de optie dat we het profiel meestorten in de prefab beton. Het mooie hiervan is dat de afwerking zo eenvoudig en daardoor enorm strak is.

Met deze optie maken we de glazen balustrade bijzonder toegankelijk voor de appartementenbouw, zeker als we het profiel kunnen meestorten.

Dankzij de detaillering van deze balustrades zijn ze voor de mens toch een veilige balustrade. Al onze standaard balustrades zijn berekend volgens de geldende normen van het bouwbesluit en de NEN normen. Bovendien hebben wij onze modellen beproefd met de zogenaamde ‘zandzakslingerproef. Dit is een additionele test om de verbinding tot het uiterste te controleren.

Zoals u begrijpt zijn er een tal van mogelijkheden op het gebied van balustrades ook deze website bewijst dit, kijk gerust even rond. Wij voorzien u graag van gepast advies, niet alleen op het gebied van glazen balustrades, maar ook voor allerlei andere soorten balustrades en niet te vergeten ook op het gebied van trappen.

Kijk voor meer informatie op https://www.eestairs.com/nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist