Desso traplopers

Zacht en geluidloos omhoog

Momenteel zijn huizen uit de jaren dertig erg gewild. Dit zien we niet alleen terug in talloze nieuwbouwprojecten met huizen in deze stijl, maar ook oude woningen en moderne huizen worden weer in stijl gerenoveerd of gedecoreerd. Een kenmerkend inrichtingselement van deze jaren dertig stijl is de traploper.

Een traploper voelt comfortabel aan de voeten, is anti-slip en geluiddempend. Traplopers van Desso zijn leverbaar in zowel 100% wollen uitvoeringen als in synthetische materialen. Moderne en klassieke prints, maar ook effen lopers, zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Er is altijd een passend tapijt te vinden. Of de trap nu is uitgevoerd in wit, zwart, eiken of andere houtsoorten. Er kunnen mooie combinaties gemaakt worden, of juist contrastrijke accenten, met het tapijt dat op de bovenverdieping ligt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist