Antislip trap strips

maak van je trap geen struikelblok

Opgroeien is een proces van vallen en opstaan. Van de trap vallen hoort daar bij voorkeur niet bij. Maar onze kleintjes barsten van de energie en staan te popelen om de wereld te verkennen. En dan komt hoogmoed nog al weleens voor de val. Bij de gedachte alleen al dat onze oogappels een lelijke valpartij kunnen maken, slaat de schrik ons om het hart. Als ouder zijn we dus altijd op zoek naar manieren om onze kids, zonder al te veel blutsen en builen, te laten doen waar ze goed in zijn: gewoon kind zijn.

Twee linkerbenen
Trappen en spelende kinderen zijn een slechte combinatie. Hetzelfde geldt overigens voor ouderen en niet zo handige familieleden. Wijzelf rekenen ons overigens tot de klunzige aardbewoners met twee linkerhanden én twee linkerbenen. En we zijn zeker niet alleen. Aangezien de trap zelfs in de 21e eeuw nog altijd de belangrijkste manier is om van de ene verdieping naar een andere te gaan, moeten we als huiseigenaar oog hebben voor de veiligheid van onze trappen en zoeken naar antislip trap oplossingen.

Tips voor een veilige trap
Struikelen, uitglijden, misstappen, gewoon aangeboren houterigheid of chronische verstrooidheid, het zijn allemaal dingen die van een trap een (levens)gevaarlijk object maken. Gelukkig zijn er enkele tips om onszelf en onze dierbaren ongeschonden door het huis te laten manoeuvreren.

Goede zichtbaarheid
Zorg ervoor dat je trap altijd voldoende verlicht is, zodat de gebruikers ervan elke trede goed kunnen zien. Zeker met kinderen en ouderen in huis, mag je niet besparen op goede verlichting. Een betere zichtbaarheid is een van de beste garanties voor een veilige trap.

Rommelvrij
Een absolute don’t voor trappen is om er spullen op te laten rondslingeren. Rommel op trappen is een van de voornaamste oorzaken van een salto mortale!

Gelijke treden
Mensen zijn gewoontedieren en we hebben de natuurlijke neiging om telkens dezelfde stappen te zetten wanneer we een trap op of af lopen. Een trede die ergens hoger of lager is, is gewoon vragen om buitelingen.

Goede trapleuning
Nee, die trapleuning is er niet alleen om je trap mooier te maken. Trapsteunen zijn er in de eerste plaats voor je veiligheid. Vooral kinderen en ouderen hebben deze houvast immers nodig om veilig naar boven en beneden te gaan.

Antisliprubbertape
Last but not least is er ook nog antislip tape om je trappen 100% kinder- en ouderenproof te maken. De tijd dat antisliprubbertapes er lomp en robuust uitzagen, ligt gelukkig ver achter ons. Hoewel het esthetische aspect niet opweegt tegen de veiligheid van je geliefden, geven deze stijlvolle antislip trap strips zelfs een elegante touch aan je trappenhal!

Veiligheid in het huishouden is iets waarop je niet al te krenterig wil zijn. De meeste ongelukken gebeuren nog altijd gewoon thuis. Met deze betrouwbare antisliprubbertape voor trappen kan je wat dat betreft alvast op beide oren slapen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist