Xinnix deursystemen

Deur en wand één geheel

XinniX is een nieuw deursysteem zonder koplatten, met onzichtbare scharnieren en een geïntegreerde handgreep. Het is een tijdloze keuze voor binnendeuren in ieder modern interieur met een strakke en ruimtelijke uitstraling. Minimalisme ten top omdat wand en deur één geheel vormen. Het systeem sluit aan op ieder muurtype en alle muurdiktes. XinniX wordt in Nederland geleverd door Schreuder & Co.XinniX sluit aan op de trend van strakke en minimalistische interieurs. Het binnendeursysteem is prijstechnisch interessant en eenvoudig en snel te monteren.
XinniX is uiterst flexibel omdat bewoners zelf de deuren kiezen en men de uitstraling krijgt die men voor ogen heeft. Het systeem is geschikt voor iedere willekeurige stompe deur met een deurdikte vanaf 40 mm. XinniX wordt geleverd in een handzame distributiekit, aangepast aan de afmetingen van de deurbladen. Schreuder & Co levert ook maatwerkoplossingen.Opmerkelijk onopvallend
De basis is een lichtgewicht aluminium kozijn dat zowel robuust als recyclebaar is. Het is leverbaar in alle kozijnmaten tot plafondhoogte voor trek- en duwdeuren, zowel in een enkele als dubbele uitvoering. Het onzichtbare 3D-scharnier is in alle richtingen eenvoudig instelbaar en moeiteloos na te stellen zonder de deur te demonteren. Sluitstuk is een volledig geïntegreerd insteekslot zonder zichtbare sluitplaat. Door het magnetische mechanisme opent en sluit de deur geruisloos zonder gebruik van een deurklink. Een beschadigd kozijn is verleden tijd. Het slot is ook met een hendel, cilinderslot of een mechanisme voor ‘vrij' en ‘bezet' leverbaar.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist