Uw deur gespoten in kleur naar keuze

De nieuwste trend in deurenland

Er zijn de laatste tijd veel mogelijkheden om uw deur te voorzien van een nieuwe laklaag. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan het laten spuiten van uw deur door een specialist. 

Ziet u ook zo op tegen de rommel, ellende en stank van het lakken van uw deuren? Kies dan voor een nieuwe deur in een kleur naar keuze!

De deurenspeciaalzaak komt eerst bij u langs om uw deur met een speciale inmeet mal in te meten. Zodra de deur bij ze binnen komt gaan ze beginnen met het bewerken in de werkplaats. De deur wordt pas geschaafd, het beslag wordt voor gemonteerd en de deur wordt geschuurd zodat hij naar de spuiterij kan worden gebracht. Een deur wordt drie keer afgelakt voordat hij goed is. De onderkant van de deur wordt met een speciale coating afgewerkt ter bescherming van bijvoorbeeld vocht. Zodra de deur klaar is bij de spuiterij monteren zij het beslag er definitief op en wordt eventueel het glas afgekit.

Ook uw nieuwe binnendeuren en nieuwe kozijnen kunnen in de spuiterij in kleur naar keuze worden afgelakt. 

Aircoat spuittechniek
Uw deuren worden afgelakt door middel van een aircoat spuittechniek. Deze verfijnde techniek staat voor het spuiten van deuren met duurzame op water gedragen lakken, waarbij u de keuze heeft uit zijde mat of glanzend. Zo krijgt u een deur waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Met speciale dank aan Sebastiaan van de Deurenspeciaalzaak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist