Taatsdeuren

Alles wat je wil weten over taatsdeuren

Open je Instagram account, sla een woonmagazine open of zet je favoriete woonprogramma op tv aan en je ziet er gegarandeerd een voorbijkomen: een taatsdeur. Beter bekend als een stalen deur met veel glaswerk. Deze industriële deuren zijn in korte tijd razend populair geworden en dat is niet voor niets. Wij leggen je hier alles over uit, zodat jij straks met een gerust hart kunt investeren in een taatsdeur.

Verschillende opties in indelingen van je taatsdeur
De populairste indeling van taatsdeuren is toch wel de deur met drie of vier vlakken van glas. Deze vind je ook veelal terug bij woonwinkels en bouwmarkten. Dat zijn echter niet je enige opties! Bij een specialist zoals Binnendeur van Staal kun je uit meer dan 15 verschillende modellen kiezen. De standaard drie of vier vlakken die worden afgescheiden door horizontale stalen delen, maar ook deuren met verticale vlakken of een combinatie tussen beide. Je vindt ze allemaal op www.binnendeurvanstaal.com

Je nieuwe stalen deur in elke gewenste RAL kleur 
Nog zo iets: mensen denken dat je de deur enkel in zwart kunt laten uitvoeren. Het is immers ook de meest populaire kleur en je ziet een stalen deur in zwarte uitvoering dan ook veel terug. Maar wist je dat je ook kunt kiezen voor bijvoorbeeld een witte omlijsting? Of wat dacht je van antraciet, donkerblauw of donkergroen?! Je kunt je stalen deur in elke RAL kleur laten poedercoaten. Kortom: alles is mogelijk bij een specialist. 

Ga je voor een taatsdeur, scharnierdeur of schuifdeur?
Als je een deur laat maken, is er keuze genoeg. Je kunt kiezen voor de standaard scharnierdeur, maar ook voor een taatsdeur of schuifdeur. Een taatsdeur is een deur waarbij de as zich niet op een van beide deurposten bevindt, maar bijvoorbeeld 10 of 20 cm van de deurpost af. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. 

De schuifdeur spreekt ook voor zich. Een schuifdeur is vooral aan te raden bij kleinere woningen. Door de schuifdeur heb je minder ruimteverlies, omdat je geen uitzwaai van de deur hebt. En dankzij de stoere rails creëer je echt een loft vibe in huis! 

Voor elke ruimte een mooie deur dankzij verschillende glasopties
Bestel je jouw deur bij een specialist, dan draait het echt om de details. Het type glas is daar een van. Veelal wordt helder glas gekozen, maar je kunt ook voor getint glas of melkglas kiezen. Bij getint glas kun je nog wel door het glas heen kijken, bij melkglas zie je enkel nog schimmen. Voor een woonkamer is een taatsdeur met helder glas erg populair. Voor een badkamer is een deur met melkglas daarentegen weer aan te raden. Het is maar net wat jij het mooist vindt! 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist