Svedex Stijldeuren 2014

Personaliseer je interieur

Een perfect gestyled interieur met een standaard vlakke deur: dat is als een galajurk met wandelschoenen. Maak het totaalplaatje van het interieur compleet met een afgelakte kant-en-klare stijldeur van Svedex. Zo krijgt het interieur in een handomdraai meer stijl, individualiteit en persoonlijkheid. Al bijna 60 jaar maakt het Nederlandse merk Svedex vernieuwende collecties stijldeuren. Om nog meer variatie en persoonlijkheid te brengen in het interieur, heeft Svedex haar programma uitgebreid met nieuwe kleuren wit, lijnvarianten en kantvormen.

Wit, witter, witst
Je hebt wit en wit als het om interieurstyling gaat. Daarom heeft Svedex haar kleurenpallet met wittinten uitgebreid, zodat er altijd een kleur wit te vinden is, die mooi aansluit bij het interieur. Naast de standaard kleur Alpine wit (bij benadering RAL 9010) zijn nu ook de kleuren Extra wit en Warm wit (bij benadering RAL 9001) te verkrijgen. Uniek is, dat de stijldeuren van Svedex altijd worden afgelakt met Svedex Superlak. Deze kras- en slijtvaste lak is de garantie dat de stijldeur jarenlang mooi blijft. Svedex geeft niets voor niets 10 jaar garantie op haar afgelakte stijldeuren.

In lijn met stijl
Svedex heeft in haar collectie tal van lijndeuren met unieke lijndesigns. Om nog meer persoonlijke lijn te brengen in het interieur, heeft Svedex voor een aantal deurmodellen aanvullende lijnvarianten bedacht. De nieuwe lijnvarianten maken een lijndeur net iets aparter en spannender. De nieuwe lijnvarianten zijn mogelijk bij deurmodellen in de stijlsoorten Passie en Casual.

‘Kant’t’ beter?
Svedex biedt de keuze uit tal van unieke decoratieve (opdek) stijldeuren. Inclusief allerlei variaties om te kiezen en te combineren. Ook in kantvorm van de opdek deur is er bij Svedex keuze, want een goedgekozen kantvorm versterkt het totaalbeeld en onderstreept het karakter van de deur. Er zijn drie kantvormen varianten: Opdek Schuin (de standaard), Opdek Recht of Opdek Deluxe. Zo past de kantvorm Opdek Deluxe met zijn vloeiende afgeronde vorm mooi bij de moderne klassiekers van de stijlsoort Character.

Svedex SuperLak
Dat de Svedex deuren in de fabriek in Nederland al gelakt worden is niet alleen handig, maar ook duurzaam. De milieuvriendelijke Svedex Superlak zorgt er voor dat de deuren langdurig bestand zijn tegen krassen, vlekken en zonlicht. Svedex maakt al vele jaren gebruik van dit lakproces dat CO2 vrij is.

Svedex
Al sinds 1954 is Svedex het toonaangevende Nederlandse merk voor kant-en-klare stijldeuren. Het bedrijf speelt al vanaf het begin in op de individualisering van het interieur door de deur te zien als een onderdeel van het interieur. Stijlvol, betaalbaar en vernieuwend zijn, is altijd het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de gevarieerde Svedex collectie.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist