Svedex schuifdeursystemen

Stijlvol én efficiënt ruimte besparen

Stijlvol én efficiënt ruimte besparen, dat is het idee achter de Svedex schuifdeursystemen. Want ruimte is een luxe, maar flexibiliteit is even waardevol. Daar waar een draaiende deur te veel ruimte in zou nemen, zorgt een schuifdeursysteem dat woonruimtes stijlvol en ruimtebesparend met elkaar kunnen worden verbonden en verdeeld. Bij een feestje worden eet-, werk of woonkamer moeiteloos met elkaar verbonden en bij een formeel diner zorgen de schuifdeuren voor een onopvallende en stijlvolle scheiding met de keuken. De systemen kunnen overigens worden gecombineerd met meerdere Svedex stijldeuren om een interieur nog meer persoonlijkheid te geven.

Kortom, de Svedex schuifdeursystemen zorgen voor praktische ruimtewinst op zijn mooist. Voor ieder interieur is er namelijk een passende Svedex stijldeur die gecombineerd kan worden met het schuifdeursysteem, varierend van basic tot klassiek en modern. Afhankelijk van de ruimte en situatie kan worden gekozen voor een enkel- of dubbeldeurs systeem dat voor of in de wand kan worden geplaatst.

Stijlvol
Wie ervoor kiest om één van deuren uit het Svedex stijldeuren assortiment in het systeem te plaatsen, kiest bovendien niet alleen voor stijlvol, maar ook voor optimaal gemak. Want de kant-en-klare Svedex stijldeuren zijn namelijk al afgelakt met de kras- en slijtvaste Svedex Superlak.

Ruimtewinst
De Svedex schuifdeursystemen voor de wand kunnen zonder bouwkundige aanpassingen voor een wand geplaatst worden. Ideaal voor een bestaande situatie, zodat de woonkamer afgescheiden kan worden van de eet- of speelkamer. Wie gaat (ver)bouwen kan ook kiezen voor een in de wand schuivend systeem, zodat het systeem onzichtbaar in de wand weggewerkt is.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist