Svedex deuren

Inspiration tour

Svedex, de Nederlandse fabrikant van kant-en-klare afgelakte stijldeuren, start haar deelname als Goldmember aan de Inspiration Tour, een initiatief van vijf A-woonmerken. Hierbij krijgen consumenten in 45 minuten kosteloos een persoonlijk kleur- en stijladvies voor het interieur aangeboden. Wie gaat (ver)bouwen of restylen merkt hoeveel lastige keuzes er gemaakt moeten worden om de gewenste woonstijl te realiseren. Tijdens het gesprek maakt een interieurarchitect ter plaatse een persoonlijke styleguide om het ideale woonplaatje te realiseren.

Wie de interieurs in de woonbladen goed bestudeert, zal zien dat één totaalbeeld creëren het geheim is. Het gaat dan niet om de juiste bank maar om de combinatie van de juiste kleuren en materialen. Svedex wil met de Inspiration Tour laten zien hoe een passende kant-en-klare stijldeur bepalend kan zijn voor het creëren van een woonstijl en een schuifdeursysteem zelfs een stijlvolle en ruimtelijke oplossing kan zijn voor bepaalde ruimtes.

Meer ruimte
De interieurarchitect kijkt dan ook niet alleen naar de woonstijl maar ook naar oplossingen voor ruimtes. Voor meer ruimte, een veelgehoorde woonwens, is niet altijd een verbouwing nodig. Zo kunnen kleuren en verlichting een ruimte optisch groter maken en zorgt een Svedex schuifdeursysteem zelfs voor concrete ruimtewinst.

Adviesdag
Tijdens een adviesdag is er een topstylist of interieurarchitect aanwezig bij een deurenspeciaalzaak. Op afspraak wordt er een adviesgesprek van 45 minuten ingepland. Hierin wordt inspirerend interieuradvies uitgebracht, inclusief kleur- en materiaalstalen en een schets van de ruimte. Inspiration Tour is een initiatief van TES Concept in samenwerking met Luxaflex, Flexa, Eijffinger, Desso en Forbo. Daarnaast zijn er een aantal Goldmembers, waarvan Svedex er één is. Andere betrokken Goldmembers zijn zijn onder andere het Inspiratiehuis en DRU, producent van haarden en kachels.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist