Svedex binnendeuren

Brengen passie in het interieur

Waarom zouden deuren altijd onopvallend op de achtergrond moeten blijven? Svedex zorgt ervoor dat binnendeuren eyecatchers worden waarmee je echt een stijlstatement maakt. De originele Svedex binnendeuren kun je precies laten matchen met je woonstijl zodat één en één drie wordt. Extra leuk is het bijvoorbeeld om niet voor één model te kiezen maar om deuren met extravagante glasvlakken en lijnfrezingen met elkaar te combineren in één ruimte. Ook kunnen natuurlijk deuren van de stijlsoorten Casual, Elegant en Passie gecombineerd worden.

De veelzijdige collectie van de stijlsoort Passie met glas-, paneel- of lijndeuren is zo gemaakt dat voor elke ruimte een passende deur te vinden is en de deuren altijd met elkaar te combineren zijn. Denk aan een glasdeur met subtiele licht doorlatende glasvlakken voor de kinderkamer en een lijndeur met een extravagant lijndesign voor de badkamer. Een combinatie die zeker originaliteit aan de bovenverdieping geeft. En de kleur van de deur? Deze kan worden uitgevoerd in Alpine wit, Extra wit of Warm wit. Bovendien strak afgelakt met Superlak®. Deze slijt- en krasvaste lak zorgt voor jarenlang woonplezier.

Buiten/binnen de lijntjes
Wat de lijndeuren betreft was Svedex haar tijd ver vooruit toen ze begin jaren ‘90 is gestart met het ontwikkelen van lijnfrezingen in vlakke afgelakte deuren. Svedex heeft tegenwoordig in haar assortiment dan ook tal van lijndeuren met diverse lijndesigns. Van een ingetogen lijnenspel tot brede lijnprofielen en meer uitgesproken en expressieve lijndesigns. Stuk voor stuk deuren die gezien mogen worden en het interieur meer effect en een persoonlijk accent geven.

Handig
Bij deuren die een statement zijn, hoort garnituur dat voor zich spreekt. Handgrepen die naadloos aansluiten bij het bijzondere design. Svedex heeft een nieuw en uitgebreid programma met garnituren van hoge kwaliteit in smaakvol design. De moderne deuren van Passie laten zich bijvoorbeeld mooi combineren met het strakke design van Svedex Twinkle of Svedex Jumu.

Svedex
Al sinds 1954 is Svedex het toonaangevende Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Het bedrijf speelt vanaf het begin in op de individualisering van het interieur door de deur te zien als een onderdeel van het interieur. Svedex was zo’n 25 jaar geleden het eerste bedrijf dat lijnfrezingen aan kon brengen in een vlakke afgelakte Superlak® deur. Dat was een belangrijke stap die er mede voor heeft gezorgd dat exclusieve stijldeuren voor een grote groep mensen bereikbaar werd. Stijlvol, betaalbaar en vernieuwend zijn, is altijd het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de gevarieerde Svedex collectie.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist