Svedex binnendeuren

Character-serie

 

 

Landelijk wonen zien we, dankzij de warmte en elegantie die het uitstraalt, in steeds meer interieurs terug. Svedex zorgt er voor dat u precies die deur krijgt die bij uw interieur past. De collectie van Svedex is dan ook divers met glas-, paneel- of lijndeuren, zodat er altijd een deur naar smaak te vinden is.In de stijlsoort ‘Elegant’ biedt Svedex de Character-serie. Deze stijlvolle glas- enpaneeldeuren geven een interieur een statig cachet en passen perfect bij een landelijke of een jaren ’30 woning. Bij een aantal glasdeuren kan men kiezen voor glas in lood in verschillende vormen, kleuren en motieven. En de kleur van de deur? Deze kan worden uitgevoerd in Alpine wit, Extra wit of Warm wit.

Combineer
Een glasdeur uit de Character serie laat zicht uitstekend combineren met een eigentijdse lijndeur voor een spannend contrast. Wat de lijndeuren betreft was Svedex haar tijd al ver vooruit toen ze begin jaren ‘90 is gestart met het ontwikkelen van lijnfrezingen in vlakke afgelakte deuren. Svedex heeft tegenwoordig in haar collectie dan ook tal van lijndeuren met exclusieve lijndesigns die zowel in een klassiek als in een modern interieur passen.

Een fraaie stijldeur vraag om garnituur in stijl. Svedex heeft een nieuw en uitgebreid programma met garnituren van hoge kwaliteit in smaakvol design. De moderne klassiekers van Elegant laten zich bijvoorbeeld mooi combineren met stijlvolle Svedex Enzi handgreep.

Over Svedex
Al sinds 1954 is Svedex het toonaangevende Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Het bedrijf speelt vanaf het begin in op de individualisering van het interieur door de deur te zien als een onderdeel van het interieur. Svedex was zo’n 25 jaar geleden het eerste bedrijf dat lijnfrezingen aan kon brengen in een vlakke afgelakte Superlak® deur. Dat was een belangrijke stap die er mede voor heeft gezorgd dat exclusieve stijldeuren voor een grote groep mensen bereikbaar werd. Stijlvol, betaalbaar en vernieuwend zijn, is altijd het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de gevarieerde Svedex collectie

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist