Svedex binnendeuren

blikvanger in 10 minuten

Bij interieurstyling is een binnendeur vaak niet het eerste waar aan gedacht wordt. Svedex laat zien hoe een binnendeur in tien minuten een stijlbepalende blikvanger in huis wordt. Al bijna 60 jaar maakt het Nederlandse merk Svedex vernieuwende collecties stijldeuren. De kant-en-klare deuren zijn al afgelakt met Svedex Superlak en kunnen direct geplaatst worden.Met de nieuwe Casual, Elegant en Passie collecties haalt Svedex de deur uit haar anonimiteit. Retro chic, modern klassiek of super strak: binnendeuren maken het verschil. Svedex toont dat er voor ieder interieur een passend model is dat een woonstijl kan versterken en accentueren. Bovendien zijn er talloze combinaties mogelijk met glas-, lijn- of paneeldeuren.

Collecties
Maak letterlijk en figuurlijk een indrukwekkende entree van de hal naar de woonkamer met de spannende Random modellen uit de Passie collectie. Of creëer subtiele accenten met de originele Casual collectie waarin vlakken en strakke lijnen centraal staan. Wie voor modern klassiek gaat, kiest een model uit de verfijnde Elegant collectie met charmante stijldeuren.

Snelle metamorfose
Van een deur een stijlbepalend onderdeel maken hoeft niet veel tijd te kosten. Het Svedex concept is gebaseerd op optimaal gemak en snel resultaat. Svedex heeft het voorwerk namelijk al gedaan, van het aanbrengen van de slijt- en krasvaste Svedex Superlak tot het plaatsen van het slot en het glas. De Svedex stijldeuren hoeven thuis alleen nog maar opgehangen en bewonderd te worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist