Svedex binnendeuren

Qube

Wie minimalisme zegt, zegt Svedex Qube. De absolute top in design binnendeuren en -kozijnen. Strak, karaktervol, spannend. Volgens kenners niet te overtreffen in de kunst van het weglaten. Toch is dat gelukt: Svedex Qube deuren zijn vanaf nu ook leverbaar met een onzichtbaar kozijn!

Svedex Qube is de standaard van het minimalisme. Dat neemt niet weg dat Svedex zich blijft inspannen om tot nóg strakkere resultaten te komen. Tot een absoluut minimale 'presence' van de deuropening. Waardoor interieur architecten ruimtes nog mooier naar hun hand kunnen zetten. In dat opzicht is nu het summum bereikt: Svedex Qube deuren in combinatie met Under-Cover Doorframes. Het kozijn is volledig opgenomen in de wand. Naadloos. Het deurblad is de enige onderbreking in de wand.

Geen scheurvorming
Het onzichtbare kozijn is gemaakt van een unieke, gepatenteerde composiet met dezelfde fysische eigenschappen als o.a. stukwerk. Daardoor reageren de wand en het kozijn hetzelfde op temperatuurveranderingen. Resultaat: Under-Cover Doorframes is het enige onzichtbare kozijn dat gegarandeerd geen scheurvorming rond het kozijn vertoont! Stukadoren, schilderen, behangen: kozijn en wand zijn één naadloos geheel. Ook na vele jaren. Onzichtbaar blijft onzichtbaar.

Nieuwe interieurbeleving
De onzichtbare kozijnen zijn leverbaar bij elke Svedex Qube deur. Exclusieve designdeuren die al zoveel verborgen kwaliteiten hebben. Zoals geïntegreerde rozetten en verdekte scharnieren. Het mag duidelijk zijn: het minimalisme gaat hele mooie tijden tegemoet!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist