Stalen deuren

Een pronkstuk in iedere woning

Stalen deuren zijn helemaal in tegenwoordig. Waar je voorheen vaak houten of kunststof deuren en kozijnen zag, duiken er in steeds meer interieurs stalen varianten op. Dit is niet zo verwonderlijk. Een stalen deur heeft namelijk enkele grote voordelen.

Minimaal onderhoud
Een van de voordelen is het onderhoud van stalen binnendeuren. Staal is nagenoeg onderhoudsvrij. Een stofdoek volstaat meestal om de deur schoon en mooi te houden. Je kan hier het beste een multivezel doek voor gebruiken Dit zelfde geldt voor de scharnieren, de deurhendels en het slotmechaniek. Mochten deze niet goed terugveren, klemmen of gaan piepen, kun je ze even smeren. Met minimaal onderhoud kan j maximaal genieten van je stalen deur

Een pronkstuk in iedere woning
Een stalen deur komt door zijn ruime stylingsmogelijkheden in vrijwel ieder interieur goed tot zijn recht. Het worden niet voor niets de ‘klassiekers in een modern jasje’ genoemd. Een stalen deur in een warm en landelijk interieur of stalen kozijnen in een strakke, moderne ruimte? Stalen deuren passen zich voelledig aan hun omgeving aan en zijn een pronkstuk in iedere woning.

Maatwerk
Doordat staal zich gemakkelijk laat bewerken, is ieder maat mogelijk. Hierdoor kan je echt overal een stalen deur plaatsen. Staal is tot op de millimeter nauwkeurig te bewerken, waardoor de deuren altijd naadloos aansluit op je wensen. De stalen deuren en kozijnen worden afgewerkt door ze te poedercoaten. Tijdens dit proces wordt iedere deur voorzien van de juiste kleur, structuur en een beschermlaag. Hierdoor zijn stalen deuren krasbestendig en blijven er geen vette vingers achter.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist