Skantrae binnendeuren

Essence

Skantrae Essence is de jongste telg binnen het zeer uitgebreide assortiment luxe binnendeuren van Skantrae. Deze nieuwe serie paneeldeuren onderscheidt zich met name door een combinatie van een uiterst aantrekkelijke prijsstelling met de vertrouwde Skantrae kwaliteit.

De Essence binnendeuren zijn evenals alle overige SKS binnendeuren opgebouwd uit massief FSC hout en voorzien van een fraaie facetprofilering. Alle maten zijn direct uit voorraad leverbaar en de garantietermijn bedraagt maar liefst 7 jaar.
Kortom, Skantrae biedt nu ook een serie kwalitatief hoogwaardige paneeldeuren voor net onder de € 200,- incl. BTW. Uiteraard levert Skantrae ook bij deze serie een breed scala aan bijpassend glas, deurbeslag, architraven, wand- en plafondlijsten, plinten en lambrisering.

Met een vertrouwde Skantrae kwaliteit voor een uiterst aantrekkelijke prijs verwacht Skantrae dan ook erg veel van deze nieuwe deurenserie.

Skantrae B.V. is een Nederlands deurenbedrijf, gevestigd in Zevenaar met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitendeuren en bijpassende accessoires, zoals glas, architraven, deurbeslag, lambrisering, plafondlijsten, hang- en sluitwerk en plinten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist