Skantrae binnendeuren

Cube met eikenfineer

Woningen die onder strakke architectuur worden/zijn gebouwd, vragen om een strakke binnendeur met karakter. De SkanSelekt Cube lijn is het antwoord van Skantrae. Met een strak 90° profiel en grote vlakken heeft Skantrae een deur ontworpen die perfect past bij deze stijl. Met het S.E.F.S. (Skantrae Easy Fixing System) glaslattensysteem is de kunst van het weglaten met eenvoudige montage van de glaslatten gecombineerd.

Skantrae zet nu een volgende stap. Het "origineel" wordt uitgebreid met drie moderne wit Eikenfineer modellen. Het wit Eikenfineer geeft de deurmodellen een eerlijke en warme uitstraling en is eenvoudig naar keus te bewerken, met bijvoorbeeld beitsen, washes of waxes. Hierdoor is iedereen in staat de deur volledig aan te passen aan zijn interieur en de persoonlijke smaak. Voor het glasmodel is er een keuze uit maar liefst zes verschillende glasdesigns (vanzelfsprekend veiligheidsglas).
Ook aan bijpassend beslag is gedacht in de vorm van de nieuwe deurkrukken Prezo en Quadra Oak, beide voorzien van een krasvaste en kleurechte titanium coating.

Skantrae heeft zich niet alleen door de vorm laten leiden tijdens de ontwikkeling, het minimalistisch design gaat samen met maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Deze Eiken deurmodellen zijn dan ook voorzien van het FSC keurmerk. De stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit gelamineerde en gevingerlaste stijlen. Alleen deze constructie garandeert een stabiele en duurzame constructie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist