Skantrae binnendeuren

Prestige

Mooie dingen mag je best laten zien. En waarmee kan dat beter dan met SkanSelekt Prestige binnendeuren. De SkanSelekt Prestige van Skantrae vertegenwoordigt pure klassieke weelde. Deze serie is geïnspireerd op de glamour van oude 17e eeuwse oud-Hollandse herenhuizen en komt tot uiting in de authentieke details, de rijke klassieke profilering, 16mm dikke "double hip" bossingpanelen. Een lijn geschikt voor de liefhebber van een gedistingeerde, klassieke levensstijl. Deze populaire serie wordt per 1 juli a.s. uitgebreid met 4 nieuwe modellen.

Voor de glasmodellen is er tevens bijpassend nieuw glas-in-lood ontwikkeld (vanzelfsprekend in veiligheidsglas). Ook aan bijpassend beslag is gedacht in de vorm van de nieuwe deurkrukken Riva en Idro. Beide voorzien van de unieke krasvaste en kleurechte titanium coating. Om het geheel te completeren zijn er ook bijpassende architraven, plinten en neuten in het assortiment.

Skantrae heeft zich niet alleen door de vorm laten leiden! Het authentiek klassieke design wordt tevens gedragen door maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Deze deurmodellen zijn dan ook voorzien van het FSC keurmerk. De stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit gelamineerde en gevingerlaste stijlen. Alleen deze constructie garandeert een stabiele en duurzame constructie.

Skantrae is hét one-stop-shopping adres voor uw binnen- en buitendeuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist