Skantrae

Slim Series

In september 2017 introduceerde Skantrae met veel trots de nieuwe deurenserie SlimSeries met bijbehorende hang- en sluitwerk pakketten. De vraag naar deze industrieel vormgegeven binnendeuren met smalle stijlen is enorm. Reden voor ons om deze serie door te blijven ontwikkelen en het SlimSeries aanbod uit te breiden. Wij zijn verheugd om u te kunnen informeren over de uitbreidingen van de populaire serie en de introductie van SlimSeries Ultra, binnendeuren met nog smallere stijlen.

Skantrae SlimSeries deuren
Naast de kenmerkende glasdeuren (zwart gegrond) met stijlen van 60mm, heeft Skantrae nu ook gesloten paneeldeuren (wit gegrond) toegevoegd aan de SlimSeries lijn. Al deze modellen zijn nu ook verkrijgbaar als opdekdeur. Hiermee bieden we een compleet concept aan, waardoor u deuren met een minimalistisch design ook in bestaande kozijnsituaties kunt (laten) plaatsen. Tevens zijn deze deuren toe te passen als schuifdeur. Dit alles in combinatie met de speciaal ontwikkelde SlimSeries hang- en sluitwerkpakketten.

Skantrae SlimSeries Ultra deuren
Maar er is nog meer! Door toepassing van schuif- en taatssystemen is het mogelijk om de stijlbreedte nog verder te versmallen tot slechts 30mm. Dit zijn de glasdeuren van SlimSeries Ultra. Ook hiervoor heeft Skantrae speciaal beslag ontwikkeld dat past op de smalle stijlen van 30mm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist