Schuifdeur in de wand

Esthetisch, praktisch én technisch de perfecte oplossing

In zowel de woning- als utiliteitsbouw worden steeds meer functies in één ruimte ondergebracht. Zo combineren we wonen tegenwoordig met werken, eten, slapen of zorg. Om deze eigenschappen te integreren én te scheiden is een schuifdeursysteem de ideale oplossing. Helemaal wanneer de schuifdeur in de wand wordt gemonteerd, waardoor geen enkele ruimte verloren gaat. Henderson Nederland ontwikkelde een systeem die modern, licht en zeer solide is: Soltaire – Inbouw set.

HOOGWAARDIGE OPLOSSING
Henderson Nederland is sinds 1965 actief op de Nederlandse markt als specialist in diverse soorten schuif- en vouwdeurbeslag en railsystemen. Het bedrijf staat voor hoogwaardige technische en duurzame oplossingen en is gecommitteerd aan de hoogste productnormen, wat ook bij de nieuwe Soltaire - Inbouw set duidelijk naar voren komt. Deze totaaloplossing schuift deuren tot 120 kilogram moeiteloos in een spouwmuur. Het schuifdeursysteem bestaat uit een hoogwaardig geanodiseerd aluminium frame en aluminium staanders, wat een hoge stabiliteit en stijfheid garandeert en bovendien eenvoudig gemonteerd kan worden. Dankzij een geavanceerd kliksysteem bevestig je het frame gemakkelijk op de staanders, zonder dat hiervoor geboord hoeft te worden.
Voor een solide bevestiging is één schroefje al voldoende, waardoor kostbare montagetijd wordt bespaard.
De rails is bovendien van een uitsparing voorzien, waarin onderdelen zoals hangrollen en stops eenvoudig vanaf de zijkant ingehangen worden. Dit biedt grote voordelen bij vervanging of demontage; er hoeven namelijk geen elementen afgebroken te worden. De hangrollen zijn vervaardigd uit RVS en voorzien van vier kogellagers, die een zeer lage weerstand op de rollen en een lichte en soepele bediening borgen. Het schuifdeursysteem is standaard geschikt voor muurdiktes vanaf 125 millimeter (afgewerkt) en voor binnendeuren van 93 (breedte) tot 231,5 (hoogte) centimeter.

KEUR AAN UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN
De Soltaire - Inbouw set is naar wens uit te breiden met een eenzijdige Softclose, die de deur tot 80 kilogram opvangt en langzaam in de gesloten positie trekt. Ook is een zelfsluitende afwerking mogelijk, waardoor de deur zich na opening steeds automatisch sluit. Onder de naam Evolve M2 - Inbouw set is er bovendien een geautomatiseerde uitvoering. Dit systeem is voorzien van een elektrische motor en bijbehorende besturingsunit, die naar wens met een drukknop, afstandsbediening, bewegingsmelder of ieder ander gewenste besturing te bedienen is. Tevens is de Soltaire - Inbouw set in een brandwerende uitvoering (tot 30 minuten), gecertificeerd volgens EN1634. Optioneel is een afwerkset verkrijgbaar, inclusief houten afwerklijsten en borstelafdichtingen, waarmee de kopse kanten van de muur eenvoudig én esthetisch worden afgewerkt. Zonder dat de timmerman hiervoor extra inspanningen hoeft te leveren.

Kijk voor meer informatie op https://www.henderson.nl/product/pocket-door-pro/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist