Nuki

Smart Lock 3.0 Pro

Nuki, de Europese marktleider in slimme toegangsoplossingen, is verheugd om de komst van de nieuwe Smart Lock 3.0 Pro in de webshop aan te kondigen. De nieuwste telg uit van de slimme sloten familie heeft een ingebouwde wifi-module waarmee je van overal het slot kan bedienen en toegangsrechten kan beheren. De Smart Lock 3.0 Pro komt ook met een standaard Power Pack, waardoor de levensduur van de oplaadbare batterij verlengd wordt. Te verkrijgen in witte of zwarte uitvoering.

Upgrade voor bestaande Nuki klanten
“We willen ervoor zorgen dat onze trouwe klanten altijd mee zijn met onze laatste ontwikkelingen” zegt Martin Pansy, CEO van Nuki. “Sommigen van die klanten kennen en steunen Nuki vanaf het prille begin, anderen hebben zich later bij de slimme toegangsrevolutie aangesloten. Velen van hen hebben actief bijgedragen aan de ontwikkeling van onze producten door middel van waardevolle feedback en voorgestelde verbeteringen. Met dit programma willen we hen bedanken voor hun loyale steun en hen de mogelijkheid bieden om te upgraden naar het Nuki Smart Lock 3.0 Pro en als extra bonus een deursensor gratis erbovenop”.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist