Mi-satori

Dual

Veel jonge gezinnen met twee werkende ouders voelen zich thuis in naoorlogse, veelal jaren 50, woningen die net buiten het centrum van de stad liggen. Zij worden aangetrokken door de ruimte die deze woningen zowel binnen als buiten bieden en de doorgaans centrale ligging. Dichtbij het centrum, zonder de directe drukte die het centrum met zich mee brengt.

Bij het opknappen en inrichten van deze woningen wordt vaak gekozen voor een stijl welke de eigenheid en echtheid van de woning weerspiegeld. Daarbij wordt de traditionele bouw van de woning gecombineerd met strakke, nieuwe moderne materialen. Een tijdloze uitstraling is daarbij belangrijk, en draagt bij aan de duurzaamheid van de producten.

Deze twee ledigheid is ook terug te vinden in de nieuwe modellijn gebouwbeslag Dual van het merk Mi Satori. De strakke en verfijnde Dutch Design producten uit deze modellijn zijn vervaardigd van messing met nikkel of chroom finish en ingelegd ebbenhout en combineren hiermee kwaliteit en authenticiteit. Producten welke door de compleetheid van de lijn consequent in de woning doorgevoerd kan worden, waardoor met één stijl in het huis rust en elegantie gecreëerd wordt voor haar bewoners. Dual verwijst daarmee naar zowel de historie van de woning als ook de moderne stijl van de inrichting en gecombineerd dit met een eenvoudige en luxueuze uitstraling.

Kwalitatief goed gebouwbeslag dat in het hele huis kan worden doorgevoerd is kenmerkend voor het assortiment van Wallebroek. Voor de jaren 50 woningen is er nu de perfecte oplossing. Met de Dutch Design collectie Dual is het mogelijk gebouwbeslag in het gehele huis, van voordeur tot zolderraam, door te voeren. Een tijdloze collectie die met verfijnd vakmanschap, bedrieglijk eenvoudige vormgeving en rijke materialen een huis tot thuis maakt.

Kijk voor meer informatie op https://http://www.mi-satori.com/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Hang- en sluitwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist