Mauer woningbouwsloten

Naadloos sluiten

Een woningbouwslot mèt magnetische werking waarbij de dagschoot in geopende stand niet uitsteekt. Mauer Nederland, specialist in in sloten en cilinders, heeft met het magneetslot type 1545 een zeer mooie en gewenste aanvulling op het assortiment woningbouwsloten. Het hoogwaardig afgewerkte magneetslot biedt een naadloze werking en een strakke uitstraling.

De magnetische deurvergrendeling zorgt ervoor dat de dagschoot bij het sluiten van deur in de sluitplaat wordt uitgetrokken. Hierdoor vergendelt de deur met een zachte klik naadloos in de gecombineerde sluitplaat/kom.

Het openen van de deur gebeurt gewoon met de deurkruk. In geopende stand is de dagschoot niet zichtbaar, want deze blijft dan ingetrokken. Kleding kan hiermee niet achter de dagschoot blijven haken. Hierdoor blijft het kozijn glad en komen er geen beschadigingen aan het kozijn.
Een ander voordeel is de onzichtbare montage van slot en sluitplaat als de deur gesloten is.

De insteeksloten met magneetschoot, de Mauer 1545-serie, zijn eenvoudig en snel te monteren en zijn zowel links- als rechtsrechtsdraaiend. Leverbare uitvoeringen: Loop, Bad en D/N.
De inbouw- en freesmaten zijn gelijk aan de standaard woningbouwsloten, dus direct toepasbaar op de standaard binnendeuren.
Bijpassende sluitplaten, ook geschikt voor de meeste stalen kozijnen, maken het assortiment compleet.
De Mauer 1545-serie is een geraffineerde en naadloze sluitoplossing voor de woningbouw.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist