M&T

Deurbeslag

M&T heeft een bijzondere productietechniek ontwikkeld. De messing producten hebben een strakke belijning en worden afgewerkt met een comfortabele grip. Als enige producent borstelt M&T alle mat nikkel ongelakte modellen in 45 graden.

Van welke kant je het gebouwbeslag ook bekijkt, de polijstrichting is gelijk en dat zorgt voor hele zuivere, identieke producten. Dit is de handtekening van M&T. De modellen hebben dankzij de dubbele veer een extreem stille werking. Een slimme techniek van schroeven in combinatie met een verwijderbare gel zorgt voor een muurvaste montage. Dit maakt het gebouwbeslag van M&T bijzonder geschikt voor projecten.

Kijk voor meer informatie op https://www.poppers-wallebroek.nl/NL/Producten/Bouwstijl/Subgroepen/page.aspx/709?groepid=42.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Hang- en sluitwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist