kunststof deuren

en alles wat je moet weten

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om geen houten maar kunststof deuren te laten plaatsen. En dat heeft een reden! We vertellen je hieronder graag wat je echt moet weten over kunststof deuren, zodat je een gegronde keuze kunt maken.

Bestand tegen alle weersomstandigheden
Het grote voordeel van kunststof deuren is dat ze goed bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. In tegenstelling tot houten deuren die door vocht kunnen gaan rotten en dan hun kwaliteit verliezen, hebben weersomstandigheden op kunststof deuren weinig invloed, zelfs niet na veel regen of lange tijd in de zon. Zeker bij voordeuren die voortdurend in weer en wind staan, is het fijn als weersomstandigheden er niet voor zorgen dat de levensduur korter wordt.

Geen onderhoud
Naast het feit dat kunststof van zichzelf dus goed tegen allerlei weersomstandigheden kan, heeft het ook nog eens weinig onderhoud nodig. De deuren hoeven niet geschilderd te worden, want de kleur blijft mooi, af en toe een sopje is voldoende om ze in goede staat te houden. Dat maakt ze bijzonder duurzaam!

Isolerend
Waar houten deuren eerder last hebben van kieren en tocht, is kunststof uitstekend isolerend. Zeker wanneer het eventuele glas in de deur ook nog eens een hoge isolerende werking heeft, kun je flink op je energierekening besparen.

Veel variatie
Kunststof hoeft niet in allerlei kleuren geschilderd te worden, je kunt het gewoon in allerlei kleuren kopen! Zelfs kunststof met een niet van echt te onderscheiden houtnerf kun je in allerlei varianten kopen. De mogelijkheden in kleur en structuur zijn eindeloos.

Inbraakwerend
Met kwalitatieve kunststof deuren geef je inbrekers het nakijken. Professioneel hang- en sluitwerk zorgt ervoor dat inbrekers heel wat langer nodig hebben om binnen te komen, waardoor ze het sneller op zullen geven. Een goed slot gaat lang mee en geeft je wellicht ook korting bij je verzekeraar.

Wil je meer weten over de vele mogelijkheden van kunststof deuren? Informeer dan eens bij specialisten en vraag vrijblijvend enkele offertes aan. De kunststof deuren van Jansma Burdaard bijvoorbeeld worden geheel in eigen beheer gemaakt, waardoor ze helemaal naar wens te maken zijn. En om de prijs hoef je het ook niet te laten, want de huidige prijzen van kunststof deuren zijn, zeker gezien de lange levensduur en het onderhoudsarme karakter van kunststof, bijzonder aantrekkelijk. Ontdek het zelf en geniet binnenkort al van mooie, duurzame deuren waar je niets aan hoeft te doen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist