Intersteel modulair deurbeslag

uniek programma

Het designteam van INTERSTEEL heeft een uniek programma modulair deurbeslag ontwikkeld. Met trots introduceren wij nu dit programma. Het speciale aspect zit in de vele mogelijkheden die er zijn om een eigen identiteit en uitstraling te laten terugkomen in de manier waarop de configuraties worden samengesteld.

Wat is er nu zo anders aan INTERSTEEL M? Dit modulaire veiligheidsbeslag biedt u de kans om unieke combinaties te maken. U kunt ieder vraagstuk van uw klant oplossen. Buiten een breed schild en binnen rozet? Het is mogelijk. Binnen een deurkruk vast draaibaar met een veer (voor meerpuntsloten)? Het is mogelijk! Er zijn meer dan 600 mogelijkheden om te komen tot de juiste combinatie van uw garnituur INTERSTEEL M.

De voordelen op een rij;
- Omkeerbare kerntrekbeveiliging (PC72 of PC92)
- Voldoet aan de eisen van SKG*** en PKVW
- Deurkruk en -knop zowel links als rechts toepasbaar
- Snelle en eenvoudige montage
- Vastdraaibare geveerde kruk
- Hoogwaardig roestvrij staal
- Dubbele veerconstructie (omhoog/omlaag)
- Geschikt voor alle driepuntssloten, ook krukbediend
- Productconfigurator beschikbaar

Met de productconfigurator van INTERSTEEL M is snel en eenvoudig zelf het deurgarnituur samen te stellen. Bezoek www.beslagconfigurator.nl en maak de keuze!

INTERSTEEL M is toe te passen in elk gebouw, denk hierbij aan utiliteitsbouw, luxe woningbouw, scholen en multifunctionele (gezondheids-)centra.

Wij hebben passende presentaties voor u beschikbaar en de artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie staan onze collega’s op de verkoopafdeling u graag te woord.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist