Intersteel deurbeslag

vergroot esthetiek interieur

Een magneetslot op de deur verfraait niet alleen uw interieur, het maakt uw huis ook stiller en zelfs veiliger. Doordat er bij een geopende deur met een magneetslot geen dagschoot uitsteekt, kunt u daar ook niet achter blijven haken. Bovendien oogt het mooi strak. Uw deuren sluiten geruisloos en beschadigingen aan het kozijn worden voorkomen, dit in tegenstelling tot een standaard insteekslot. Intersteel brengt een drietal magnetische sloten op de markt om de esthetiek van de deuren in uw woning te vergroten.

Magnetisme
Het slot werkt op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur wordt de dagschoot door magneten uitgetrokken waardoor de deur vergrendelt. De deur wordt gewoon met de deurkruk geopend, maar wanneer hij geopend is, steekt de dagschoot niet meer uit. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, u voorkomt hiermee ook beschadigingen aan het kozijn of dat u er onverhoopt achter blijft haken. Daarnaast zorgt een magneetslot voor het geruisloos sluiten van de deur.

Drie varianten
De Intersteel magneetsloten zijn verkrijgbaar in drie varianten: een loopslot, een klavier dag- en nachtslot en een badkamer-/toiletslot. Bij het laatste wordt de dagschoot geblokkeerd, waardoor een nachtschoot niet nodig is. Ze worden inclusief sluitplaat en roestvast stalen voorplaat geleverd. Het magneetslot kan snel en eenvoudig gemonteerd worden. U gebruikt namelijk dezelfde inbouw- en freesmaten als voor een standaard woningbouwslot. Wanneer de deur gesloten is, ziet u geen sluitplaat. Bovendien is slechts geringe eindslagkracht nodig bij gebruik van een deurdranger. Op ieder slot zit een functionaliteitgarantie van tien jaar.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist