Hörmann voordeuren

ThermoPro Plus

Het nieuwe voordeurenprogramma ThermoPro Plus van Hörmann bindt de strijd aan met stijgende energiekosten en een toenemend aantal inbraken. Dat zegt Peter Stoop, woordvoerder van Hörmann.

Veel bewoners stellen hoge eisen aan hun voordeur, onder meer door uit de pan rijzende energiekosten en een groeiend aantal inbraken. Met een uitstekende warmte-isolatie, hoge veiligheidsstandaards en een exclusief design heeft ThermoPro Plus van Hörmann alles in huis, aldus Peter Stoop. “De voordeuren bereiken een warmtedoorgangscoëfficiënt tot 0,8 W/(m2xK). Dat deze extreem lage waarde tot energiebesparing leidt, is evident. Warmte blijft waar het hoort.”

Isolerende constructie
De ThermoPro Plus-voordeur is uitgerust met een 65 millimeter dik stalen deurblad dat met PU-schuim is opgevuld. Het aluminium kozijn is op drie niveaus afgedicht en beschikt over een meervoudige warmte-isolerende beglazing. Beide eigenschappen hebben een positief effect op het energiebesparende karakter van de voordeur. Het vleugelframeprofiel van composietmateriaal zorgt ervoor dat het deurblad ook op de lange termijn niet krom trekt.

Inbraakwerend
Ook over veiligheid heeft Hörmann intensief nagedacht. Zo is ThermoPro Plus inbraakwerend, dankzij de meervoudige vergrendeling die standaard bij de voordeur geleverd wordt. Desgewenst kan zelfs gekozen worden voor veiligheidsuitrusting RC2. De drievoudig splintervrije beglazing, waarmee de voordeur is uitgerust, is uitsluitend bij Hörmann verkrijgbaar, aldus Peter Stoop. “Deze beglazing beschermt tegen snijwonden bij glasschade. Doordat de deuren bovendien standaard over een softlock-systeem beschikken, sluiten ze bijna geruisloos.”

Design
Behalve aan hoge technische specificaties beantwoordt ThermoPro Plus ook aan de laatste trends op het gebied van design. De voordeuren zijn verkrijgbaar in zes motieven, tien voorkeurskleuren en vier Decograin-decors. Doordat het deurblad zowel buiten als binnen in hetzelfde vlak ligt, harmoniseren de deuren optimaal met de binnendeuren van het huis. Mochten voordeuren of garagedeuren dicht bij elkaar liggen, dan wordt er een partnerlook geadviseerd. Twee motieven van de ThermoPro Plus-voordeuren zijn met hetzelfde aanzicht verkrijgbaar als de garagesectionaaldeur met M-profilering. Optioneel kan gekozen worden voor zijdelen en bovenlichten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist