Hörmann voordeuren

Nieuwe veiligheidsuitrusting

Zeker in de vakantieperiode denken we aan veiligheid en vrezen we voor inbraak tijdens onze afwezigheid. Een ingrijpende gebeurtenis die meestal eenvoudig kan worden voorkomen door betrouwbare beveiliging voor ramen en deuren. Vroeger zag die degelijkheid er niet fraai uit. Gelukkig hoeft men tegenwoordig voor een deur mét inbraakbeveiliging niet meer te kiezen voor onaantrekkelijke gepantserde deuren.

Hörmann ontwikkelde een fraai weggewerkt veiligheidspakket zodat esthetishe deuren nu ook met weerstandsklasse 2 (WK 2) tegen inbraak leverbaar zijn. Hörmann levert het pakket voor alle 87 deurmotieven, bovenlichten en zijpanelen uit de series TopComfort, TopPrestige en TopPrestigePlus.

Weerstandsklasse 2
Weerstandsklasse 2 geeft aan dat de voordeur een inbreker met een schroevendraaier, tang en een houten wig zodanig ophoudt dat veruit de meesten het opgeven. Omdat de veiligheidsmechanismen onzichtbaar in de producten zijn geïntegreerd, zien de voordeuren in WK 2-uitvoering er even stijlvol uit als de standaardmodellen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist