Hörmann voordeur

Duurzaam voor de bouw

De aluminium ThermoSafe-voordeuren van deurenfabrikant Hörmann zijn om diverse redenen beter dan kunststof of houten deuren. Allereerst is aluminium een duurzaam materiaal, waardoor de deur er jaren na aanschaf nog als nieuw uitziet en dezelfde stabiliteit biedt. Bovendien voorzien de aluminium voordeuren in een aanzienlijk betere veiligheidsuitrusting en mogelijkheden voor warmte-isolatie.Lage energiekosten
Dankzij een lage warmtedoorgangscoëfficiënt (U-waarde) van tot wel 0,8 W/(m² K) en drievoudige thermisch isolerende beglazing houdt de ThermoSafe-voordeur de energiekosten gegarandeerd laag. De deur voldoet met deze eigenschappen aan de eisen voor lage-energiewoningen en het Duitse energiebesparingsbesluit 2014, dat recent van kracht werd. Voor de veiligheid van de voordeur zijn het vijfvoudige veiligheidsslot en de veiligheidspen aan de scharnierzijde verantwoordelijk.

Design
De voordeuren van Hörmann zijn niet alleen veilig en isolerend, maar ook uitstekend in te passen in het bestaande design van woningen. Opdrachtgevers in de bouw kunnen namelijk uit zes modellen een voordeur uitzoeken die past bij het ontwerp van het betreffende huis. Binnen de zes modellen kan nog gevarieerd worden met een keuze uit twaalf kleuren en de opties wel of geen beglazing.

Het moderne design dankt de ThermoSafe-deur aan het vleugeloverdekkende deurblad met aan zowel de binnen- als buitenkant een inliggend vleugelprofiel. De deur zorgt op die manier voor een harmonisch geheel met de binnendeuren van de woonruimte waarin ze wordt geplaatst.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist