Hörmann veiligheidsdeuren

Veiligheid boven alles

In 2010 werden zo'n 15.000 binnenbranden geregistreerd, de meeste daarvan in woningen. Het gevaar schuilt ook in een klein hoekje. Een ingeschakeld strijkijzer op het overhemd, een vergeten pan op het vuur, kortsluiting. Ook hier geldt: voorkomen, is beter dan genezen. Maar bescherming is minstens zo belangrijk. Branddeuren, zoals de Hörmann brand- en veiligheidsdeur WAT, kunnen veel leed voorkomen.Verplaats uzelf in uw garage. Welke brandbare zaken staan daar? De auto, hout voor de open haard, kussens voor tuinmeubelen, jerrycans met benzine voor de grasmaaier, blikken verf. Redenen genoeg om een directe doorgang tussen garage en uw woning goed te beveiligen tegen brand. Een branddeur op die plek kan de vlammen uit huis houden. Tegelijkertijd houdt zo'n verbindingsdeur ook ongenode gasten op afstand. De brand- en veiligheidsdeur WAT van Hörmann is inbraakwerend en voldoet aan weerstandsklasse 2, afgekort WK2.
Het voordeel van deze deur is dat hij niet alleen voldoet aan alle eisen van brandwerend- en inbraakwerendheid. Maar hij ziet er ook nog eens prima uit in veel kleuren en houtdecors. Zo past hij dus uitstekend bij de andere deuren in uw huis.

Kortom, bescherm uzelf tegen inbraak- en brandgevaar. En investeer in brandveilige deuren naar de garage, kelder of hobbyruimte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist