Hörmann garage- en voordeuren

Bespaar nu tot 30%

Bent u dit jaar aan het bouwen of verbouwen? Profiteer dan nu van extra voordeel op de hoogwaardige garage- en voordeuren van Hörmann. Van 1 maart tot en met 31 december 2016, het hele jaar dus, biedt Hörmann forse kortingen op garagedeuren en voordeuren. 

Neem bijvoorbeeld de sectionaaldeur RenoMatic 2016. Deze is standaard voorzien van ProMatic-aandrijving en naar keuze afgewerkt met het fijn gestructureerde, schadebestendige Sandgrain-oppervlak of met het bijzonder fraaie houtlook Decograin-oppervlak. Deze garagedeuren zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen: 2375 x 2000 mm, 2375 x 2125 mm, 2500 x 2000 mm, 2500 x 2250 en 2500 x 2125 mm. De dubbelwandig geïsoleerde panelen van de RenoMatic deur zorgen voor een goede warmte-isolatie en ontzien op die manier ook ná de extra voordelige aanschaf uw portemonnee. Dubbel voordeel dus.

BiSecur radiotechniek
De meegeleverde ProMatic-aandrijving van de RenoMatic 2016 is uitgerust met de zeer veilige BiSecur-radiotechniek, door Hörmann zelf ontwikkeld in samenwerking met de Ruhr-Universität Bochum. Bij aankoop van een RenoMatic 2016 geven wij er gratis een tweede design-handzender bij, die aan de sleutelhanger kan worden bevestigd. Hierdoor hebt u altijd uw afstandsbediening bij de hand.

Stalen voordeur RenoDoor
Geheel qua stijl passend bij de RenoMatic 2016 is ook de stalen voordeur RenoDoor Plus 2016 tegen een speciale actieprijs verkrijgbaar bij uw Hörmann-dealer. Voor wie bovendien een lichte en vriendelijke entree wil, levert Hörmann zijdelen met beglazing in de afmetingen 400 x 2100 mm. De voordeur zelf is verkrijgbaar in drie maatvoeringen: 1000 x 2100 mm, 1100 x 2100 mm en 1020 x 2160 mm. De RenoDoor voldoet aan de strengste eisen ten aanzien van energiebesparing.

Optimale veiligheid en fraai design
RenoDoor garagevoordeuren zijn voorzien van een inbraakwerende meervoudige vergrendeling, wat zorgt voor een veilig gevoel in huis. Op en top kwaliteit dus. Maar dat niet alleen, ook het uiterlijk mag er zijn. Het aan de binnen- en buitenkant vleugeloverdekkende deurblad zorgt aan de buitenkant voor een royaler aanzicht en past binnen goed bij de interieurdeuren van de woning. Vleugeloverdekkend betekent dat de vleugelomraming volledig gelijkmatig is en in het deurblad geïntegreerd is. Dit is tegenstelling tot veel andere deuren, waarbij de vleugelomraming óp het deurblad ligt.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist