Hörmann deuren

ThermoPro

Je ziet ze vaak bij oude gebouwen: van die royale entrees met vaste zij- en bovendelen. Maar ook in nieuwbouwprojecten kiezen architecten steeds vaker voor deze chique oplossing. Het draagt niet alleen bij aan de uitstraling, het levert ook veel licht op in de hal. Dat ziet er mooi uit. Maar het is ook een (vaak) prijzige oplossing...

Om een royale entree in een wat minder royaal budget te laten passen, biedt Hörmann nu ook in het voordelige huisdeurprogramma Thermopro vaste zij- en bovendelen aan. De delen zijn gemaakt van thermisch gescheiden aluminiumprofielen, die gewoon aan de huisdeurconstructie worden gekoppeld.

Met de recente aanvulling zijn nu complete huisdeursystemen te realiseren voor een absoluut redelijke prijs. Zelfs voor grote bouwopeningen tot een breedte en hoogte van maximaal 2,2 meter. De delen zijn naar keuze verkrijgbaar met cassettemotieven of beglazingen in veel uitvoeringen. In ieder geval is er met in totaal 13 motieven van het ThermoPro-huisdeurprogramma altijd een passend, vast zijdeel te vinden. Bij het plannen helpt de Hörmanndealer. Hij zorgt bij een renovatie vanzelfsprekend ook voor demontage, vakkundige inbouw en de afvoer van de oude deur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist