Hörmann BiSecur-app

Overal ter wereld deuren bedienen

De introductie van het gloednieuwe radiosysteem markeert een belangrijke stap in de veiligheidsgarantie voor de signaaloverdracht tussen handzenders en aandrijvingen voor onder meer inrithekken, garagedeuren en industriedeuren, aldus Hörmann. Waar voorheen bediening en controle al vanuit het betreffende gebouw zonder zichtcontact konden plaatsvinden, zijn die nu volledig tijd- en plaats onafhankelijk gemaakt. Waar men zich wanneer ook bevindt, vanuit elke locatie kunnen de hekken en deuren van Hörmann worden bediend en gecontroleerd.

Eigen innovatie
BiSecur is een eigen innovatie van Hörmann uit 2011, ontwikkeld in samenwerking met cryptologisch experts van de Ruhr-Universität Bochum. Het radiosysteem gebruikt een voor aandrijvingen nieuwe en tegelijk extreem veilige codering, vergelijkbaar met coderingen van onder meer online banking-systemen. Supercomputers die het radiosignaal willen kraken, zullen meerdere tienduizenden jaren moeten rekenen. Omdat bovendien het modulatieprocédé op frequentiemodulatie (FM) werd omgeschakeld, zijn zowel de betrouwbaarheid als de reikwijdte van de radioverbinding aanzienlijk verhoogd en verbreed.

Veiligheid en comfort
Behalve een forse vooruitgang op het vlak van veiligheid, boekt het systeem ook qua comfort een gevoelige progressie. Met een druk op de knop van de handzender, waar ook ter wereld, zien gebruikers of de garagedeur, het inrithek of de industriedeur geopend dan wel gesloten is. Met hetzelfde gemak worden de deuren en hekken vervolgens gesloten of geopend, al naar wens. De eindpositie wordt vervolgens gemeld aan de handzender.

Ook externe bronnen
Daarmee brengt de nieuw ontwikkelde BiSecur-app voor smartphones en tablets veiligheid en comfort op een unieke manier samen. Zonder zich zorgen te maken over de veiligheid kunnen gebruikers vanuit elke denkbare locatie de status van deuren en hekken controleren en ze vervolgens op afstand bedienen. Zelfs garageverlichting of externe lichtbronnen kunnen met de app bestuurd worden.

Vereisten
Om van de app gebruik te kunnen maken, is een aantal zaken vereist. Zo moet bij de eindklant op locatie een BiSecur Gateway worden verbonden met de router, met behulp van een netwerkkabel of via WLAN. De gateway moet eveneens eenmalig kosteloos via internet geregistreerd worden.

Samenwerking
Het systeem werkt uitstekend samen met de garagedeuraandrijvingen SupraMatic en ProMatic, met inrithekaandrijvingen RotaMatic en LineaMatic én met andere geselecteerde Hörmann-industriedeuraandrijvingen. Ook de nieuwe aluminium voordeuren ThermoSafe en ThermoCarbon van Hörmann kunnen intelligent worden bestuurd. Zodra ze in het slot vallen, vergrendelen ze automatisch, en met de BiSecur-app kan gecontroleerd worden of de deur daadwerkelijk vergrendeld is, of onverhoeds toch open staat. Tevens kan men de extra functie ‘Continu open’ activeren of deactiveren. Daarmee kan de betreffende toegang gedurende de geprogrammeerde periode van buiten worden open gedrukt, zonder gebruik van een sleutel.

Terugkerende situaties
Voor terugkerende situaties biedt de app de functie ‘Scenario’. Wanneer men bijvoorbeeld dagelijks op eenzelfde locatie arriveert, kan met een druk op de knop telkens opnieuw dezelfde actie automatisch worden uitgevoerd, zonder deze afzonderlijk te hoeven selecteren. Denk daarbij aan het afzonderlijk openen van een

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist