Hordeur op maat

Zo wordt deze gemaakt

Een hordeur op maat is een uitstekende oplossing om ongewenste insecten buiten de deur te houden en tegelijkertijd frisse lucht binnen te laten. Het op maat maken van een hordeur kan op verschillende manieren worden gedaan, afhankelijk van het type hordeur en de specifieke afmetingen van de deuropening. Hieronder volgt een algemene uitleg van het proces om een hordeur op maat te maken.

Stap 1: Meten van de deuropening

Voordat de hordeur kan worden gemaakt, moet de deuropening nauwkeurig worden gemeten. Het is belangrijk om zowel de breedte als de hoogte van de deuropening te meten om de juiste afmetingen te krijgen voor de hordeur. Bij het meten van de breedte moet rekening worden gehouden met de aanwezigheid van deurposten, handgrepen en andere obstakels.

Stap 2: Keuze van het type hordeur

Er zijn verschillende soorten hordeuren beschikbaar, zoals rolhordeuren, plisséhordeuren en schuifhordeuren. Afhankelijk van de situatie en persoonlijke voorkeur kan er een keuze worden gemaakt voor het type hordeur dat het beste past bij de deuropening.

Stap 3: Op maat snijden van het horrengaas

Voor het maken van de hordeur op maat wordt het horrengaas op maat gesneden. Dit gebeurt met behulp van een speciaal snijgereedschap, waarbij het gaas op de gewenste afmetingen wordt gesneden.

Stap 4: Montage van het gaas op het horprofiel

Het op maat gesneden horrengaas wordt vervolgens op het horprofiel gemonteerd. Dit profiel is speciaal ontworpen voor de gekozen hordeur en kan verschillen in vorm en materiaal, afhankelijk van het type hordeur. Het gaas wordt meestal bevestigd met behulp van een klemsysteem, zodat het stevig vast zit.

Stap 5: Afwerking en installatie

Na het monteren van het gaas op het horprofiel wordt de hordeur afgewerkt met de benodigde onderdelen, zoals handgrepen, scharnieren en sloten. Deze onderdelen zijn afhankelijk van het type hordeur en kunnen variëren in uitvoering en materiaal. Ten slotte wordt de hordeur geïnstalleerd in de deuropening.

Het proces van het maken van een hordeur op maat kan variëren afhankelijk van het type hordeur en de specifieke afmetingen van de deuropening. Het is belangrijk om de juiste metingen te nemen en het juiste type hordeur te kiezen om een hordeur te krijgen die perfect past en goed functioneert. Het is aan te raden om de installatie van een hordeur door een ervaren vakman te laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat het op de juiste manier wordt geïnstalleerd en goed werkt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist