Het juiste deurbeslag

Welke stijl kies jij

Wanneer men op zoek is naar inspiratie voor het inrichtingen van een woning, wordt er in eerste instantie vaak gedacht aan meubels, de vloer, de muur en de kleuren. Aan passend deurbeslag wordt pas aandacht besteed wanneer de deur is gekocht. De stijl van je deurbeslag kan je prima uitkiezen op de rest van de woning en de stijl die je voor ogen hebt. Zo zijn er verschillende stijlen als messing, retro, ijzer, nikkel, brons, goud, hout en koper.

Deurbeslag omvat alle onderdelen wat betreft in en rondom het deur. Denk naast deurklinken aan deurgrepen, huisnummers, brievenbussen, deurstoppers, kierstandhouders, en deurbellen.

Het belang van het juiste deurbeslag wordt vaak over het hoofd gezien. De functionaliteit en de sloten zijn belangrijk, maar de juiste stijl bepaalt ook voor een belangrijk deel de aanblik van uw woning. De deur is eerste kennismaking met een woning. Stijlvolle deurkrukken zijn daarom een goede eerste indruk en het visitekaartje van uw huis.

Een huis heeft al snel tussen de 6 en de 15 deuren. Deurkrukken hebben daarom een zeker invloed op de stijl van het huis. Kies daarom bij een moderne inrichting ook voor moderne deurkrukken. Houd je meer van een landelijkse stijl, dan is messing of nikkel een betere keuze. Het is goed om uw woning als één geheel te zien. Kies daarom voor uniformiteit. Er zijn namelijk deurkrukken verkrijgbaar in ronde, hoekige en ovale varianten. Stem je deurkrukken af op ander deurbeslag. Kies een beldrukker en een deurstopper in dezelfde stijl. De meest voorkomende stijlen zijn:
 

  • Klassiek: Dit zijn dan ook de klassieke grijze/rvs deurkrukken of deurbeslag van messing.
  • Modern. Vaak zwart (mat) of wit deurbeslag.
  • Industrieel. Deurbeslag heeft vooral de focus op metaal.
  • Scandinavisch. Zwart, wit of deurbeslag van hout is hier het meest toepasbaar.
  • Landelijk: Grijs en zandtinten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist