Henderson deuren

HOME 290

Bent u opzoek na een nieuwe deur. Je wilt geen simpele deur meer met een klink. Bekijk dan is de HOME 290. Een schitterend modern en uniek model van een deur.
Het rechtschuivend 290 systeem is uitermate geschikt voor bovenhangende deuren met een gewicht tot 200kg. Home 290, een alternatief op het originele systeem, is voorzien van een zwart of wit gecoate fijnstructuurlak. Het industrieel uiterlijk in combinatie met design deuren of zelfgemaakte deuren van steigerhout zorgt voor een verrassend resultaat, dat past in zowel landelijk als moderne ruimtes. Het Home 290 systeem wordt standaard geleverd in een kit van 2 en 3 meter.
Bent u bang dat de HOME 290 niet goed sluit. Dat is logisch als u zo denkt. Maar de Home heeft een speciale clipstop voor goede sluiting van de deur. Ook heeft de HOME 290 een stalen beslag voorzien van zwart of wit gecoate fijnstructuurlak wat een moderne uitstraling geeft aan u woning. De HOME 290 geeft de Bijpassende inlaatkom of handgreep in de kleur zwart of wit.

Kijk voor meer informatie op https://www.henderson.nl/product/home-290-zwart-wit/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist