Henderson deuren

Barra systeem

Bent u opzoek na een nieuwe deur. Je wilt geen simpele deur meer met een klink. Bekijk dan eens de Barra. Een schitterend modern en uniek model van een deur. Die schitterend afgewerkt is.

Barra systeem is geschikt voor houten schuifdeuren tot 80kg met aan de achterzijde van de deur de uitsparing voor het beslag. Barra is een puristisch en elegant ontwerp. Door het verwijderen van zichtbare bevestigingsschroeven is het geanodiseerde oppervlakte van de rail het enige zichtbare element. De dempingsknop is vrij in zijn positie, zodat de eindstand van de deur willekeurig kan worden gedefinieerd. Bovendien biedt de ontworpen aandrijving de mogelijkheid van een fijne afstelling en dus extra voordelen bij de montage.

Er is geen mooiere schuifdeur afgewerkt dan de Barra. De bevestigingsschroeven zijn elegant verborgen achter het railprofiel. De rail lengte kun je individueel inkorten. Er zit een variabele dempingsknop die de flexibele eindpositie van de deur mogelijk maakt. De Barra is heel makkelijk. Maar hij is nog makkelijker door de soft close die erop zit.

Interesse gekregen? Of wilt u meer informatie over de Barra bekijk dan https://www.henderson.nl/product/barra-schuifsysteem-elegant/

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist