Harol XL sectionaal poorten

SP 900 XL

Gezinnen worden niet per se groter, maar hun hebben en houden wél.Twee wagens in de garage, plus een scooter, een paar mountainbikes, vier 'gewone' fietsen, een trampoline, ... niemand kijkt er nog van op. Gevolg: bergruimtes en garages worden heuse opslagplaatsen, en om die een beetje handig te kunnen gebruiken, moet de toegankelijkheid navenant zijn.

Voor wie die ruimte heeft, stelt Harol op Batibouw de eerste residentiële poort van 18m2 (6m x 3m) voor. Deze sectionale poort SP 900 XL mag zich dankzij de verbreding van 5 naar 6m zelfs de 'grootste van Europa' noemen. De poort is voorzien van extra versterkte componenten om de hogere belasting zonder problemen aan te kunnen en is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en uitvoeringen als de andere Harol poorten. Op de gewone (niet verbrede) poort SP900 is met de nieuwe loopdeur het instapgemak gevoelig verhoogd: de instapdrempel werd verlaagd naar 35 mm en de deuropening verbreed naar 926 mm, waardoor bijvoorbeeld een grasmaaier makkelijk binnen en buiten kan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist